marți, 27 noiembrie 2012

VECHEA ORDINE MONDIALA



Ce este în neregulă cu această lume? De ce toate aceste războaie civile, de ce tot acest haos şi dezastru? De ce nu pot oamenii sa traiasca împreună în pace ? Când apar conflicte, de ce este atât de greu pentru Organizaţia Naţiunilor Unite şi alte părţi, de a opri uciderea – Luand in calcul totodata negociatorii de pace şi ambasadorii ?
Este natura omului rea ? Este doar comportamentul uman ? O gramada de intrebari.Cand ne uitam in jurul nostru pare ca omul este rau, dar acest lucru nu este adevarat. Exista atat bine cat si rau in fiecare dintre noi, sunt necesare pentru supravietuirea de baza a noastra, iar “acestia” sunt termeni subiectivi in sensul ca putem defini binele sau raul in orice mod. Ce este bine pentru cineva, poate fi considerat rau pentru altcineva si vice versa.
In cele din urma societatea va reflecta mintea liderilor care o conduce. Si în cazul în care liderii pun în aplicare ceea ce majoritatea percepe ca fiind rău, societatea va fi la fel- rea, iar oamenii afectati de un guvern rauvoitor se vor comporta ca acesta. Cu toatre acestea , noi suntem cei care decid si accepta sistemul de lideri, aşa că în cele din urmă, responsabilitatea este a ta şi a mea.
În tot acest haos, genocid, de epurarea etnică şi de dezastre globale au un veritabil scop Este totul foarte bine planificat de doar cateva persoane ( majoritatea barbati ) din spatele scenei deasupra oricarei puteri structurale cunoscute de cetateni in general. ,Este o extindere moderna a unui obiectiv mai vechi – De a prelua controlul Lumii. Pentru acei oameni , puterea ,controlul si banul este religia lor, si folosesc orice mijloace pentru a-si mentine puterea, controlul, iinclusiv crima si genocidul.

Acesti oameni din varf care descind dintr-o singura linie genealogica regala,comploteaza ( acum- in prezent ) sa reduca populatia globului pentru a mentine mai usor controlul, si în final depunerea efortului spre o centralizare de putere, care va cuprinde întreaga lume.
Acesta este un plan vechi, la care a lucrat aceasta linie genealogica de mii de ani..Cu toate acestea, acum este momentul în care au mijloacele necesare pentru a realiza scopul şi îndeplinirea “Muncii de Ere” (work of the ages). Ei ne ved inferiori pe noi cetatenii, si ne devalorizeaza in ochii lor pana in masura în care acestora nu le pasă dacă traim sau murim. Daca ei reusesc sa duca la capat acest plan, atunci eu si tu nu vom mai fi nimic altceva decat niste sclavi,.pe care ai poate bate si ucide oricand vor ei.
Multa lume numesc acest plan NOUA ORDINE MONDIALA, dar este o VECHE ORDINE MONDIALA, Care se indreapta spre final, daca nu facem ceva Impotriva realizarii sale.
Aşa cum v-am arătat pe acest blog-site, suntem deja controlati mental, inselati si inrobiti in fata acestor super-bogate familii, majoritatea dinte noi fara macar sa stim acest lucru, dar viitorul pe care al au in maini pentru noi, va fi mult mai rau, daca nu ne trezim la timp sa ne unim fortele. ( prin iubire neconditionata )
Illuminati – Stapanii Din Umbra
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gs1juWiQRZw[/youtube]
Ceea ce indeobste ( deobiciei ) numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CKrUa4vaPuo[/youtube]
Illuminati Este O Organizatie Oculta Satanica Ce Manipuleaza Si Controleaza Lumea De Foarte Multa vreme…

Simbolismul Lor Se Afla peste Tot , Un prim Exemplu Ar Fi Bancnota De Un Dolar, pe care se afla Imprimata Piramida Si Ochiul Atotvazator ( Horus- Amen Ra Zeul Soare )

Iar Sub Piramida Se Afla Textul: Novus Ordo Seclorum – Noua Ordine Mondiala= Planul IlluminatiCei Care Se Opun Acestei Secte Satanice Sunt Pedepsiti Aspru Sau Platesc Chiar Si Cu Moartea Precum: John Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King Jr, William Cooper, Printesa Diana, Mohandas Karamchand Gandhi, Papa Ioan I, John Lennon, Tu Pac,Bob Marley,Michael Jackson Si Multi Multi Altii.

Puterea acestei lumi nu este aceea pentru care se bat in prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E.
Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.
De acolo, din anonimatul intunericului, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor..Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotaresc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei fabrica noi ideologii si chiar si religii.
Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei.De-a lungul mileniilor , au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara.
1. Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.
2. Nu apar niciodata in vazul tuturor
3. Finanteaza toate partile implicate in conflict
4. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor ( Toate acestea in costul a milioane de vieti omenesti nevinovate )

Salutul Illuminati – Semnificand Controlul Mental Al Omenirii
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qzjdeJwf3g[/youtube]

Cladire Din America – California Ce Arata Ca Svastica Nazy “Gasita” Cu Ajutorul Unui Satelit

J.F. Kennedy Discurs Despre Societatile Secrete
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V-4c-HUAyRI[/youtube]

Irakul Nu A Fost In Mod Real O Ameninţare Pentru SUA. James Bamford Demască Manipulările Politice A Mass-Mediei Americane. ATENTIE – MASS MEDIA TE MINTE
James Bamford este unul dintre acei puţini jurnalişti, care au fost capabili să străbată apele tulburi ale serviciilor secrete şi să rămână totuşi independenţi. Specialist în serviciile secrete de un sfert de secol, Bamford şi-a extins colaborările din presa scrisă precum şi cele cu televiziunea, fără a renunţa vreodată la libertatea sa de a critica, care este, din punctul său de vedere, un atu profesional şi totodată o datorie faţă de cititorii săi.
Am să vă dau un exemplu de minciuni inventate la nivel înalt, pentru o cauză bună. Vicepreşedintele Cheney a vorbit des despre o întâlnire la Praga, între Mohammad Atta, piratul aerului din 11 septembrie şi un reprezentant al lui Saddam Hussein. El vroia cu orice preţ să facă legătura între Irak şi atentatele asupra Turnurilor Gemene. CIA şi FBI ajunseseră amândouă la concluzia că nu exista nici cea mai mică dovadă că această întâlnire avusese vreodată loc. CIA şi FBI nu vor convoca niciodată o conferinţă de presă pentru a declara că vicepreşedintele este un mincinos notoriu! În cel mai fericit caz, acestea ar putea doar să ofere câteva indicii, dar cam atât.

Arhitecţii războiului din Irak
Pe scurt, administraţia vroia să lase să se creadă că Irakul reprezenta un mare pericol, că Saddam Hussein avea legături cu Al-Qaida şi că era pe punctul să ne atace. Ori, nu asta era ceea ce raporta CIA, ci exact contrariul!
Printre principalele personalităţi care se înverşunau să propage aceste minciuni se afla şi Ministrul Apărării, Donald Rumsfeld şi acoliţii săi: Douglas Feith, subsecretar în Ministerul Apărării în acea perioadă, însărcinat cu chestiuni politice şi Paul Wolfowitz, vice-ministru al Apărării pe atunci. Pentru a contracara informaţiile CIA, aceştia şi-au infiltrat oameni de-ai lor în Grupul de evaluare a politicii antiteroriste, alcătuit dintr-o mână de fideli ai lui David Wurmser, consilierul lui Dick Cheney pentru Orientul Apropiat. Wurmser este un neo-conservator de cea mai aleasă teapă, asociat de lungă durată al lui Douglas Feith.
Toţi aceşti oameni militau în favoarea unui război în Orientul Apropiat, încă de pe la mijlocul anilor 1990. Visul lor era ca SUA să dea lovitura în Irak. Grupul de politică antiteroristă recupera cu grijă informaţiile pe care CIA le considera puţin credibile sau eronate, precum raportul fals cu privire la Nigeria, după ce administraţia divulga aceste informaţii, fapt care le conferea un fel veridicitate. Partea cea mai periculoasă din toată această poveste este clasificarea partidară a informaţiilor, într-un scop politic precis.
“BATALIA “ILUMINATILOR” CU ENERGIA NOASTRA UMANA !
Universul nu are soliditate. Daca cauti sa vezi care este cea mai mica particula din corpul tau, dincolo de celule si molecule, vei afla ca esti facut din atomi, iar acei atomi sunt formati din protoni, electroni si neutroni, iar aceste trei particule subatomice sunt formate din cuarci, care nu sunt nimic altceva decat energie. Totul este energie. Tu esti energie. Materia nu este altceva decat energie condensata sau energie care vibreaza pe o frecventa joasa.

Asta inseamna ca Dumnezeu ne-a creat pe noi ca “transmitatori” de energie care putem fi afectati de energia din jurul nostru, si mai mult, care putem afecta. energia din mediul nostru. Daca eliberezi energie pozitiva, aceasta se va combina cu cea din exterior de acelasi tip. In acest fel te mentii intr-un camp de energie pozitiva. La fel se intampla si cu energia negativa. De aici si zicala: “Ceea ce dai, aia primesti”. Deci esti afectat foarte mult de energia din mediul tau inconjyrator, de aceea te simti asa de minunat in jurul energiei pozitive si vindecatoare a naturii si nu foarte placut in jurul energiei negative a orasului. Cladirile importante precum Catedrale, manastiri, moschee sunt construite in asa fel incat arhitectura lor bazata pe geometria sacra sa emane energie pozitiva. ( domurile si piramidele elibereaza o energie de frecventa inalta, facandu-le cele mai puternice structuri de eliberare a energiei ) Religile monoteiste nu au fost create de “Illuminati”, asa cum cred unii, ci ele au fost infiltrate de acestia.
Geometria sacră reprezintă forma pe care o creează un anumit tip de frecvenţă. Altfel spus, forma este un rezultat direct al frecvenţei. Materia întreagă există datorită faptului că energia acestei materii este menţinută într-o anumită stare, ca substanţă a vibraţiei. Toate tiparele Creaţiei tridimensionale, inclusiv forma umană, sunt constituite din legături energetice, care rezultă dintr-una din cele cinci forme simple ( Solidele platonice ) sau dintr-o combinaţie a lor.)
Dar cine decide ce fel de energie este eliberata din aceste cladiri ? Tipul de actibitate ale fiintelor umane ce au loc inauntrul acestora. Si cand este vorba de cladiri guvernamentale si alte propietati detinute de “Illuminati” acestea sunt folosite pentru a elibera o energie negativa sau demonica.
“Illuminati” – Masonii cred ca ritualurile lor in care implica sacrificii ce implica sange ( forta vitala ) este trimisa lui Lucifer. Ei cred in filosofia luciferiana care spune ca Adam si Eva au fost tinuti prizioneri in Gradina Edenului si ca au fost eliberati din lanturile ignorantei de catre Intelect, darul lui Satan. Si prin acest Dar omul poate deveni Dumnezeu. Prin aceste invataturi false, societatile secrete ( in numele lui Satan ) il provoaca pe Dumnezeu cu toate fortele lor.
Masonii adora principiul masculin + secrete ascunse de masele de oameni
“Din cele mai vechi timpuri, oamenilori din Egypt li s-au dat Idoli la care sa se inchine ,in timp ce inteleptii au inteles fortele nevazute reprezentate de acei Idoli. In lumea de azi se intampla acelasi lucru – Pentru public starurile Hollywood sunt idolatrizate, adorate si celebrate, cu toate ca sub masca halucinogena a mass mediei avem de a face cu programul sofisticat de control mental – Mk-Ultra, si folosirea Magiei Negre pentru dominarea si controlul total asupra lumii.
Tot showbizul, filmele, reclamele, moda, cartile, arhitectura (geometrie sacra), siglele marilor corporatii, absolut tot ceea ce ne inconjoara e impanzit de simbolurile “Iluminatilor” pentru a manipula energiile si a deschide in permanenta porti stelare catre alte dimensiuni in anumite puncte (unde se formeaza vortexuri de energie) pentru a permite entitatilor negative sa intre in aceasta dimensiune in care traim noi – de aici ritualurile magice si sataniste ale masonilor care intotdeauna se desfasoara pe acea “tabla de sah”…

Podeaua -Modelul Masonic ( “Tabla De Sah” ) Este Simbolul Pentru Traveresarea In Alte Dimensiuni. ( In filmul masonic Matrix – Neo nu poate parasi lumea lui pentru al vizita pe Morpheus doar daca traverseaza Modelul alb/negru masonic – “Tabla De Sah” , Doar atunci “Usile” se deschid” – Acesta Este Modul De “Transportare”) . Binenteles ca Aceasta este doar reprezentarea simbolica pentru traversarea in alte dimeniuni, Ritualurile Fac Ca “Usile” Sa Se Deschida.

Toate Ritualurile Masonice Trebuie Sa Se Desfasoare Doar Pe “Podeaua De Sah” . De-a lungul secolelor , Illuminati Au Venerat cu Succes si “Binecuvantat” Demoni Pe “Podeaua De Sah”.
Reprezentarea lui Dumnezeu cu un singur ochi este de natura oculta şi asi are rădăcinile sale în simbolismul egiptean – Ochiul lui Ra ( de asemenea Horus ) – Masonii nu au nici o treaba cu Egiptul, acestia doar au furat cunoastrile sacre ale acestora si le au tinut depaerte de cei multi. Egiptul s-a destramat atunci cand magia neagra a luat locul adevaratelor invataturi sacre.

Masonii venereaza principiul masculin, ratiunea-emisfera cerebrala stanga, materialismul – societate patriarhala.. Asta indica faptul ca masonii urasc principiul feminin–spiritualitatea-creativitatea, ( masonii venereaza intelectul-ratiunea in detrimentul -spiritualitatii-intuitiei ). Ratiunea nu este ceva rau. Ratiunea venerata de masoni este una deformata. . Echilibrul ( unirea ) dintre ratiune si intuitie / masculin si feminin, fizic/ spiritual este reprezentat de pilonul dn mijloc care semnifica realizarea sinelui, Iluminarea.

Masonii – “Illuminati” ascund adevarata cunoastere departe de masele de oameni. Cei doi stalpi din inmagine de mai sus reprezinta ce doi stalpi de la intrare in templul lui Solomion, a căror denumire începea cu litera iod, amintind de simbolismul falic, respectiv cu litera beth, a doua literă a alfabetului ebraic, reprezentând principiul feminin. Denumirea lor este Jakin (Iakin) şi Boaz. Ele reprezintă, de asemenea, principiul activ (masculin) şi pe cel pasiv (feminin).
Suprimand femininul din orice societate si silind oamenii sa gandeasca strict cu emisfera stanga a creierului, umanitatea si-a piersut abilitatea naturala de a percepe energia pamanteasca, cosmica si personala.
În religia egipteană regăsim aceleaşi două principii, sub denumirile de Osiris şi Isis. Cele doua principii se gasesc si in corpul subtil al fiintei umane. In planul fizic ele sunt pozitionate in regiunea coloanei vertebrale.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xqZRr_-CmW8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j7peVet9RRU[/youtube]

Acesti “Illuminati” folosesc aceleasi simboluri si principii sacre, dar opuse ( inversate ) pentru a creea o energie negativa, sau mai bine zis de a imputernici aceea entitate energetica ( Satana ,Lucifer ,Baphomet ,Sarpele-Kundabufferul…) pe care noi o alimentam cu frica.
TREZITI-VA !
“Ei au acaparat mintea si inima conducatorilor nostri. I-au corupt pe ceo bogati, iar pe noi ne-au orbit ca sa nu vedem adevarul. Spiritul nostru uman este corupt. De ce veneram lacomia ? Fiindca ascunsi privirilor noastre, hraninduse de pe urma noastra, catarati pe spinarea noastra de la nastere pana la moarte, ei sunt propietarii nostri. Ne controleaza ! Suntem ai lor ! TREZITI-VA ! Sunt Peste tot !”
“Saracii si defavorizatii sunt tot mai numerosi, drepturile omului sunt vorbe in vant. Ei au creat o societate represiva,iar noi le suntem, fara voie, complici.Intentia lor de a ne stapani se bazeaza pe anihilarea constiintei. Ni s-a indus o stare de transa, ne-au facut indiferenti, fata de noi insine si fata de ceilalti. Nu ne mai preocupa decat propriul castig. Va rog sa intelegeti ca ei sunt in siguranta, atata timp cat nu sunt descoperiti, asa supravietuiesc, adormindu-ne, facandu-ne egoisti si sedandu-ne.”
“Clasa mijlocie, somnolenta este dezmembrata, Din ce in ce mai multa lume devine saraca, Suntem vitele lor de povara. Suntem crescuti pentru a le fi sclavi…”
Cea mai puternica unealta cu care o persoana poate sa invinga in viata este cunoasterea, iar prin cunoastere vine intelepciunea si o intelegere mai profunda, iar adevarul adevarat poate fi inveselitor, deoarece adevarul te va elibera.
“Care este reala noastra legatura comuna ? Libertatea ! Libertatea ! Fara libertate, nu poti sa fi crestin, Indiferent de confesiunea careia apartii. Nu poti fi budist, Nu poti fi hindus, nu poti fi musulman… Fara libertate, nu poti sa fi propietarul unei gogoserii…Singura salvare de la opresiune sau inrobire este puterea, cunoasterea, constiinta de Sine.” ( William Cooper )

Revolutia iubirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu