duminică, 16 februarie 2014

MARSUL DISTRUGATORULUI


MARSUL DISTRUGATORULUI

In loc de introducere
Problemele lumii de astazi sunt de o gravitate extrema, nemaiintalnita; niciodata nu s-au ivit astfel de dificultati. Cauza lor este una: lucrarea antihristica a duhurilor necurate aliate solidar cu oameni fara Hristos, acum – la sfarsitul mileniului doi si inceputul mileniului trei. Cel mai slab punct este acela ca omenirea nu mai lupta, iar cei cativa despre care se stie ca totusi mai lupta (in miscarea antiglobalismului) nu stiu de fapt cu cine lupta, pentru ca, dupa cum se va vedea, dusmanul este stapanul minciunii si al diversiunii. Oameni cu sufletul vandut demonilor s-au urcat cu ajutorul lui Lucifer la carma omenirii si sunt la un pas de a o supune desavarsit, nevazut si in secret.
†    †    †
Vedenia ce urmeaza a avut loc in 1905, in Rusia, si in ea sunt prezentate foarte convingator toate cursele dracesti care impresoara lumea „civilizata“ a ultimelor doua secole. Cu ochii nostri putem vedea astazi cat de inalte culmi ale minciunii si manipularii au atins aceste uneltiri demonice; cumplita relativizare, regresul moralei, noncon-formismul, libera-cugetare si „modernismul“ credintelor, ideologiilor si al „convingerilor stiintifice“ sunt cele mai periculoase.
De observat, ca diavolul a ajuns la o asa mare dominatie asupra omenirii pentru ca si-a folosit cu multa insistenta si viclenie periculoasa sa insusire de a sugestionaPuterea de sugestie asupra liberei vointe a omului lipsit de vigilenta este arma lui cea mai tare. In fata acestor primejdioase sugestii mincinoase care actioneaza asupra psihicului, omul cu discernamant are ca arme ADEVARUL, CREDINTA, NADEJDEA, DRAGOSTEA, RUGACIUNEA SI CELE 7 SFINTE TAINE ale BISERICII ORTODOXE.
Iisus Hristos este calea, adevarul si viata!
SEMNELE VREMII
TAINA FARADELEGII
(vedenii si descoperiri dumnezeiesti
asupra vremurilor din urma)
Nota asupra editiei
(aceasta nota apartine primei editii
publicate in Rusia in anul 1905)
Cu catva timp in urma, unul din editorii acestui text a primit de la parintele sau duhovnicesc o scrisoare din care reproducem cateva pasaje:
Iubite intru Domnul parinte!
Este a patra zi de cand vietuiesc in singuratate, acolo unde doar cerul si pamantul vestesc minunatele lucrari ale Domnului. Aceasta singuratate, insa, nu numai ca nu m-a facut sa dau uitarii tot ce se intampla cu oamenii si in lume; ci uratenia dramei omenesti al carei scenarist a fost si este vrajmasul – luptator impotriva lui Dumnezeu, s-a conturat parca si mai deslusit pe fondul naturii pasnice si ascultatoare vointei lui Dumnezeu.
Iata ca, acum si aici, se impune stringent necesitatea de a publica pentru omenirea orbita si intunecata aceste doua vedenii – revelatii, aparute in Rusia in acelasi timp, si ramase neobservate si neintelese pana in ziua de azi.
Cu toate ca nu mai exista nici o speranta ca in prezent ele vor fi apreciate la justa lor valoare, as dori totusi sa indrept, iarasi si iarasi, asupra lor atentia Rusiei aproape pierdute. Poate macar astazi vor auzi, macar acum, cand intregul program odios a fost deja indeplinit pana la capat. Acesta ar fi singurul lucru care mai poate contribui la mantuirea noastra.
Poate ca aceste vedenii ii vor oferi fiecarui cititor intelegerea a tot ce s-a intamplat si va trasa calea unica catre renastere.
Siliti-va, iubitii mei, nu putem privi linistiti la agonia Rusiei (a lumii intregi, n.ed. 2009).
Cu dragoste intru Hristos…
Aceste publicatii sunt urmatoarele:
– N.P. Riskovski „Marsul distrugatorului“, Zaraisk, 1905;
– N. Kolosov „Povestire pascala“, 1905
Editorii (editiei din 1905)
(in acest text va fi publicat doar „Marsul distrugatorului“ cu adaosuri explicative la subsol si note la sfarsitul descoperirii, care intregesc intelesul prin completarile actuale)
VEDENIA[1]

Ce-a fost nu stiu. Poate ca vis sau o viziune extatica, sau pur si simplu o halucinatie prelungita si complicata… Adevarul e ca mi s-a intamplat in realitate, fara pierderea cunostintei(l). Si simt o putere de neinvins, care ma sileste sa transmit, sa povestesc tot ce-am vazut si auzit(2), sa descriu acele ingrozitoare figuri monstruoase, care mi-au aparut in fata ochilor, in timp ce dormeam, sau nu dormeam, sau poate deliram intr-un anume fel, aievea si constient, fata-n fata cu acel taram sumbru si infricosator, care s-a deschis in fata mea.
In timp ce sedeam la masa de scris, in camera de lucru, pe la orele unu dupa miezul noptii, mi s-a parut deodata ca ma scufund cu repeziciune intr-o prapastie intunecoasa, in interiorul pamantului(3), in iad, undeva la o adancime de 550 de mile. Nu stiu cum, dar cifra aceasta mi s-a intiparit in memorie.
De jur imprejur era intuneric bezna, iar in fundul iadului ardeau focuri ce se inaltau ca niste limbi alungite si se prelingeau in valvatai stacojii de culoarea sangelui, iar intunericul era negru, mai negru decat o noapte ploioasa fara stele; in el licareau flacarui sferice, ce patrundeau peste tot, parca muscand cu limbi de sarpe. Am deslusit intr-un tarziu ca acestea se asemuiau cu niste fiinte desfigurate, de o hidosenie infioratoare, ca si acel intuneric, iar flacaruile sferice intepatoare erau ochii lor.(4)
Auzeam acolo, in bezna, voci stridente, asemanatoare zanganitului unor placi de cupru, la „auzul caruia ti se opreste inima in loc, cade si ingheata, si iti vine greata“.(5) Auzeam sporovaiala necuviincioasa si citeam gandurile acestor fiinte ale beznei, si toate tainele lor s-au descoperit inaintea mea. Si mai era Cineva(6) langa mine si ma sprijinea, ca sa nu mor – si prin El eu eram mai tare decat bezna.(7)
Fie ca toate acestea sa fie interpretate de cititori cum vor gasi de cuviinta, dar eu voi descrie tot ce s-a intamplat si voi comunica ceea ce e scris aici si intitulat de mine: „Marsul distrugatorului“. Voi indeplini acest lucru cu smerenie.
17 aprilie 1905 N.P Riskovski(8)

MARSUL DISTRUGATORULUI

„- Sunt slabit si invins, dar mai posed inca marea FORTA DE SUGESTIE(9), si voi zdrobi lanturile si catusele, voi trece peste hotarele universului, si ma voi ridica impreuna cu legiunile mele, si-i voi SILI pe oameni SA SE RASCOALE, si voi incepe batalia, ultima BATALIE(10) cu acest Miel bland, ale Carui raze de slava, a Carui blandete, smerenie, rabdare, curatie, nevinovatie si Sfintenie a Sa ma ard cu o flacara insuportabila(11), amenintand cu apropierea prabusirii mele in intunericul cel mai din afara. Stiu ca de acolo nu exista scapare(12), fiindca acela este salasul vesnicului intuneric al nefiintei, unde vremurile sorocite mie sunt pecetluite si terminate, toate mijloacele pierdute definitiv – acolo, in salasul intunericului, in noua si nesfarsita – pentru mine – eternitate“.
Asa gandea Lucifer, incatusat in infern pana la ziua Judecatii de Apoi, si s-a ingrozit de ceea ce-l astepta; isi aminti lacasurile Luminii si bucuriei de-a pururi, frumusetea cerestilor slujitori ai Slavei, cu a lor umilinta, smerenie si devotiune fata de Creator, petrecand in iubire nesfarsita fata de El si in vesnica proslavire a sferelor ceresti…
Isi reaminti de rastimpul venirii pe pamant a Mielului Dumnezeiesc, inaintea smereniei, blandetii si rabdarii Caruia s-a prosternat omenirea care L-a cunoscut. Isi aminti reusita stratagemei tradarii si perfidiei: predarea Dumnezeului-Om la moarte prin crucificare, falsa victorie asupra Lui, momentul groaznic al infrangerii definitive prin invierea aducatoare de lumina a Fiului lui Dumnezeu.
„- Totul s-a sfarsit, lumea a crezut in El, s-a savarsit mantuirea omenirii, fagaduita de la inceputul vremurilor. Toate GENERATIILE VIITOARE, ce se vor naste, VOR FI SALVATE prin aceasta CREDINTA – pana cand pamantul va intra in existenta vesnic-neschimbata, laolalta cu lumile cele mai desavarsite – in veacurile fara de sfarsit, la care nu voi mai avea acces…“
Si lanturile – ferecate si impletite din intunecimea tradarii, perfidiei, trufiei anarhice, infumurarii si minciunii, ce-l incercuiau pe Lucifer, l-au incins si l-au strans si mai vartos din toate partile, intunecandu-i mintea cu o si mai mare rautate si sete de razbunare ascunse, muncindu-l inca mai tare, si mai deznadajduit prin neputinta sa, oprimandu-i constiinta vointei sale nebunesti(13).
„- Sa ma supun – oare? Sa cad in tarana inaintea atotputerniciei Luminii Atotziditoarei Puteri, inaintea acestei nesfarsite iubiri si marinimii a Celui Care-i cheama pe toti la viata vesnica, fericire si desfatare a cunostintei adevaratei intelepciuni? Sa ma supun?… Sa cad si sa ma inchin, dupa ce am rezistat razboindu-ma atatea secole, am incercat atatea mijloace de lupta si m-am perfectionat in CULTURA MEA PROPRIE?“[2](14) - se gandi cu mandrie Lucifer si durerea cruda a nebuniei pricinuita de catusele neputintei ce-l apasau, l-a cuprins peste masura si strasnic. El s-a intunecat si mai tare si mai disperat, iar sarpele gandului sau, rasucindu-si inelele, s-a intins cat era de lung si a intepenit, apoi si-a rasucit indarat inelele, si s-a incolacit in ghemul distrugerii, prapadului si mortii, dandu-i lui Lucifer taria flexibilitatii sale, forta de insinuare a serpestii intelepciuni.
Si Lucifer cazu pe ganduri:
„- Trebuie sa ne pregatim pentru ofensiva din flancul drept(15) – LUPTA CU CREDINTA. De rezultatul acestei lupte va depinde succesul BIRUINTEI noastre asupra MANTUIRII.“(16)
Lucifer ofta ca un vulcan in eruptie, si scoase un urlet ca o bubuitura de tunet subterana, si se auzi un vuiet strasnic, de care s-a cutremurat scoarta pamantului.
Lucifer isi chema legiunile sale si pe toti aliatii sai, care s-au predat intunericului, si ei aparura toti pana la unul in fata stapanului, plecandu-si fizionomiile lor monstruoase si ascultand instructiunile lui.(16.a) Si Lucifer se rasti la ei:
„- Hei, voi, ratacitorilor prin paduri, pustietati, desisuri si mlastini, slabanogiti de puterea Crucii, voi, a caror slava nu s-a mai pastrat decat in povestile doicilor ce-i sperie pe copii! Ascultati si executati: va dau o noua putere si taria sarpelui negru…
Ascultati!
Crucea si credinta in Rastignit au biruit intreaga lume, au cuprins tot universul. Oamenii se afla deja in pragul imparatiei Ceresti, care vine cu o putere de neinvins, pentru a-i conduce pe oameni la desfatarea vesnica, la contemplarea acelei frumuseti, fericiri si plenitudini a cugetului, care ne sfasie prin chinurile iremediabilului.
Oamenii sunt deja constienti in ce consta fericirea si bunatatea vietii. Ei nu mai pot fi inselati prin placeri trupesti, prin dulceata patimilor si viciilor. Sunt necesare noi mijloace, noi procedee: trupul trebuie lasat in pace.(17) Trebuie sa actionam asupra centrului si mai cu seama din flancul drept: SA DISTRUGEM CREDINTA – cea mai insemnata fortareata din primele linii.
Cand acest avanpost va fi CUCERIT SI DISTRUS – noi am biruit. In acest scop trebuie sa organizam o astfel de ambuscada, ca sa nu poata fi descoperita de catre oameni, si din ascunzis(18) sa actionam intensiv si neintrerupt, dar in asa fel incat fiecare atac sa para ca provine din partea opusa(19). Pricepeti voi, oare, actuala tactica militara? Cand dusmanul nu se vede, el nu poate fi descoperit[3] – deci, nu poate fi invins (20).
Va dau o noua putere a sarpelui negru(21) – PUTEREA SUGESTIEI.(22) Sugestionati – acesta e singurul procedeu contra liberei vointe a omului, ca s-o inclinam spre stanga, in directia noastra – sa-l atragem in cursa pe adversar (omul) si sa-l impresuram din toate partile.
Oamenii vor accepta sugestiile mintale ca pe propriile lor ganduri(25), ca pe achizi¬tiile si performantele intelectului lor. Ei vor urma irezistibil aceste sugestii, vor edifica scoli, stiinte si teorii intregi.
Voi sunteti datori sa impletiti din ele PLASA voastra, a sarpelui negru, pana cand rnintea oamenilor se va incalci[4] in ea din toate partile(24).
Ei vor inceta sa se mai inteleaga unul cu celalalt, nu vor mai sti unde se afla si in ce consta adevarul, si nu vor mai fi in stare sa se gandeasca la mantuire si scapare, pierzandu-si capacitatea de a-si mai dori asa ceva(25).
Atunci Lumina din ei se va polariza in intuneric, devenind intunericul nostru, iar ei vor incepe sa-l numeasca lumina.(26)
Lumina li se va parea intuneric si ei se vor inrola in escadroanele si legiunile noastre negre(27). Stanga va deveni la ei dreapta, iar dreapta va fi luata drept stanga(28). Aceasta stanga va fi considerata adevarata dreapta, iar robirea si prizonieratul lor vor fi luate drept libertate autentica, care este samavolnicie. Dupa asta, inca un pas – si vom distruge tot ce exista pe pamant. Impreuna cu noi, oamenii vor incepe sa jinduiasca devastarea si distrugerea stihinica a tot ceea ce exista.“
„- Ura!… Ura!…“ Infernul a rasunat de strigatele frenetice si dementiale(29) ale legiunilor negre, transformandu-se apoi intr-un hohot nebun de ras, intr-un urlet cumplit de fiara, ca un zanganit metalic – gretos, veninos, ce-ti rupea sufletul, coborand in iad, in neagra vesnicie, in prapastia beznei fara iesire – in supliciul nesfarsit si nepieritor…; incepura sa suiere serpii negri ai uneltirilor demonice si, rasucindu-si inelele, s-au intins cat erau de lungi in bezna beznelor, si au intepenit; apoi si-au rasucit indarat inelele si s-au aprins ochii scorpiei – veninosi, dezgustatori, ucigatori, omorand tot ce-i viu… Iar intunericul spori si se inteti, si se umplu de vaietele si plangerile chinului, rautatii, neputintei(30) si setei de prapad – sete disperata, eterna, nesfarsita…
Si, dintr-odata au scanteiat si s-au aprins doi ochi fiorosi, doua pupile intunecate negre ca noaptea, patrunzatoare, deprimante si infricosatoare, strafulgerand iadul cu legiunile monstruoaselor creaturi, si se lasa o tacere mortala, infricosatoare si sinistra.
{PROGRAMUL OFENSIVEI}
(I. Cucerirea SLUJITORILOR BISERICII
si pervertirea lor)
Lucifer dadu legiunilor sale programul ofensivei:
„- Mai intai de toate cuceriti-i pe slujitorii Bisericii Celui Preavesnic. Aratati-le puterea asupra sufletelor celor ce vor sa se mantuiasca, asupra suveranilor si domnitorilor si frumusetii femeiesti, cat si mijloacele de a si le supune cu usurinta. Aratati-le bunurile lumesti, bogatiile si aparenta atractivitate a confortului(31), a fastului, a luxului, cat si a metodelor de acaparare a lor. Transformati Sfanta Bunavestire a inviatului(32) intr-o unealta in mainile lor(33), ascunsa celor ce vor sa se mantuiasca, ca ea sa nu dea in vileag caracterul lor criminal inaintea oamenilor. Pervertiti-i treptat(54) si cu bagare de seama, iar cand SUGESTIILE voastre vor fi CONFUNDATE de catre ei cu propriile lor ganduri, atunci poftele senzualitatii patimase si tainica dorinta de posesiune a sufletelor, viclenia uneltirilor si dominatia asupra sufletelor si comorilor pamantului vor seduce cugetul si inima lor. Ei (slujitorii Bisericii – in istorie asa a facut Inchizitia) vor incepe sa condamne, sa tortureze si sa ucida pe cei fara prihana si nesupusi lor, care se impotrivesc minciunii si fatarniciei lor, si prin teroare isi vor consolida autoritatea – atunci voi v-ati ispravit treaba. CREDINTA OAMENILOR SE VA CLATINA; oamenii vor gandi ca, daca slujitorii si dascalii Bisericii sunt asa, atunci credinta predata de ei nu poate fi mantuitoare, ci pierzatoare, iar ei mint:
- predica si invata smerenia, ei insisi fiind mandri de cucernicia lor criminala si prefacuta;
- predica curatia si neprihanirea, iar ei se scarnavesc in desfrau, vicii, ademenirea femeilor si coruperea celor nevinovati si puri;
- predica iubirea fata de aproapele, iar ei folosesc tortura, ard pe ruguri si nascocesc cazne(35);
- predica abstinenta si saracia, iar ei sunt desfranati, trufasi, hrapareti, iubitori de arginti si avizi de a acapara averi straine.
Tentatia va fi atat de mare, incat putini vor rezista. Credinta si religiozitatea vor deveni sminteala, fiind subminate din radacina (din cauza pacatelor preotilor).(36)
Treaba asta v-o incredintez voua: Legiunii lui Falada si Moloh.“
(II. Pervertirea SAVANTILOR prin sugestii diabolice)
„Iar tie, legiunii sarpelui negru (stapan pe puterea sugestiei) iata ce-ti poruncesc:
- Voi urmariti-i pas cu pas si supravegheati-i neincetat pe savantii inzestrati cu talente si genialitate. Acestia sunt cei alesi si cei mai valorosi dintre oameni – ei cerceteaza natura si miraculoasele ei structuri si forme, straduindu-se sa patrunda in taina vietii intru slava Creatorului si a cunoasterii intelepciunii Sale de neconceput.(37)
Menirea si telul lor este atat de clar si de maret, incat, daca ei vor reusi sa-l realizeze, atunci intreaga viata a oamenilor va fi indreptata intru preamarirea Atotputernicului, si oamenii se vor intoarce iarasi la nemurire si desfatare vesnica. Lor li se va revela toata bucuria si fericirea existentei si credinta lor va fi ca diamantul(38), iar pamantul cu toti locuitorii lui va deveni imparatia inviatului. Atunci toate resursele noastre, mijloacele de lupta si timpul sorocit noua se va sfarsi.“
„- Grabeste-te, legiune a sarpelui negrul! Grabiti-va, slujitorilor, pe taramul acestor alesi, savanti si genii ai slavei crucii. Inspirati-le cu prudenta, inselati-i in ascuns si pe neobservate – ca nu exista nimic in lumea suprasensibila si tainica[5]. Iar in ce priveste caracterul treptat al dezvoltarii naturii in toata diversitatea frumusetii si armoniei formelor ei, SUGERATI-LE cu viclenie ideea AUTOCREATIEI.
SUGERATI-LE, pentru a produce o impresie mai puternica, termenul latinesc – EVOLUTIE; acest cuvant va prinde mult mai repede si va intra in uz, fiindca oamenii sunt pasionati de stiinta si cred cu tarie celor initiati in stiinte.
Pe masura cercetarilor experimentale asupra structurii materiei si a formelor ei, SUGERATI-LE PREVAZATOR, ca si pe parcursul investigatiilor asupra sufletului si duhului pastrate in taina – in puterea atottiitoare a Creatorului – SUGERATI-LE CU MULTA VICLENIE, ca acest SUFLET si acea de viata datatoare, sau cum i-o mai fi zicand – PUTERE, nu exista deloc – ea fiind doar aparenta, aidoma miscarii – o simpla miscare, diferita doar ca viteza, diversificata de catre perceptie, sau o rasfrangere asupra punctelor nervoase sensibile, asupra strunelor nervoase ale organismului – si ca nu exista decat materia, substanta vizibila si palpabila, aflata in procesul miscarii sale, AUTOGENERATOARE.
Aceasta sugestie este atat de reusita, incat oamenii vor trece cu usurinta la NEGAREA existentei sufletului(39), si a lui DUMNEZEU – Creatorul Universului.(40)
Ei vor zeifica materia. Iar suprema reprezentare despre El – Dumnezeirea asta – o vor comasa si o vor vedea in sine, adica in intelectul lor; si SE VOR TRUFI si se vor ridica impotriva credintei in OMUL – CEL VESNIC.“
(III. Pervertirea clericilor si savantilor rodeste in oameni necredinta si trufie)
„- Vazandu-i pe slujitorii Bisericii Lui, asa cum i-ati fabricat voi, (trufasi si patimasi), oamenii se vor sminti de tot in Dumnezeu si vor intra in alianta cu noi (demonii) si vor recunoaste ca PROGRES REAL SI UNIC numai CULTURALISMUL nostru si LIBERTATEA noastra (care sunt demonice), in timp ce POZITIILE NOASTRE INTARITE vor fi complet ascunse si inaccesibile pentru oameni, fiindca AM REUSIT PERFORMANTA ca EXISTENTA NOASTRA SA FIE NEGATA CU DESAVARSIRE.
Iar atacurile noastre VICLENE, sugestiile legiunii noastre, vor fi considerate de oameni ca provenind din directia opusa, fiind luate drept saluturi amicale ale intelectului genialilor sai reprezentanti (savantii).
Si nimanui(41) nu-i vor mai da crezare ca suntem adversari. (vrajmasi), iar oricine ne va depista si-i va avertiza si pe altii, despre existenta noastra reala, va fi luat in ras si socotit nebun.“(42)
(IV. Atentie! Demonii intuneca constiinta, zapacind creierul!!!)
„- Cand totul va fi gata – mergeti inainte cu INDRAZNEALA. Trebuie sa actionam cat mai PERSEVERENT si mai in PRIPA, ca SA ABATEM definitiv gandul omenirii de la acele lacasuri ceresti si de la SPERANTA LOR IN NEMURIRE care-i cheama in imparatia din inaltul cerului.
Fiindca de dragul imparatiei Ceresti oamenii isi pazesc CURATIA SUFLETEASCA si-si sensibilizeaza SACAITORUL GLAS AL CONSTIINTEI care le reaminteste de DUMNEZEU si de sfintenia Sa, noi trebuie sa-i impiedicam sa nu aiunga sa vada CUM STRALUCESTE PURUREA LUMINA NEAPUSA A ADEVARULUI.
Insa acestui GLAS AL CONSTIINTEI, acestor PERSEVERENTE SI VESNICE PORNIRI ALE SUFLETULUI OMENESC(43) ne va fi greu sa le venim de hac… Asa ca – iata cum vom proceda:
- Asculta, legiune a sarpelui negru, (stapan pe puterea sugestiei), si executa!
Cat mai multe IMPRESII oamenilor – din cele mai felurite, captivand atentia printr-o succesiune febrila, in fiecare minut, in fiecare secunda – la nesfarsit, fara preget: IMPRESII tot mai NOI si mai NOI, mai ATRAGATOARE, mai SURPRINZATOARE, fixand atentia(44).
Mai intai de toate – procedeele de transmisie a undelor, gandurilor, dorintelor, a intregii fiinte – sa audieze de la distanta, sa-si comunice gandurile la distanta – ceva nemaipomenit, gigantic, stupefiant…
SA-I APROPIEM pe oameni, SA-I ADUNAM la un loc – inlaturati IZOLAREA!(45)
Spulberati INDIVIDUALITATEA, indepartatii de INTERIORITATEA LOR trezindu-le CURIOZITATEA fata de sclipitoarele inovatii si de cresterea fara precedent a inventivitatii intelectuale… Captati-le toata atentia!
Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… Dezvoltarea mijloacelor de transport cu ajutorul aburilor, cai ferate si vapoare, vuietul trenurilor, miscarea rapida, cu iuteala fulgerului, pana la zapacirea creierului – zgomot, zdranganeala, fluieraturi, gari uriase, cu galagia si larma lor neincetata, CALEIDOSCOPUL IMAGINILOR SI INTAMPLARILOR PERICULOASE, indraznete pana la insolenta, pana la ameteala, pana la avaria unor garnituri intregi de trenuri, cu tot cu incarcatura lor umana… Telegrafe, telefoane, lifturi, aeronave, fonografe si gramofoane… Motoare electrice, tramvaie electrice, lumina electrica… Toate aflandu-se in mainile omului, in posesia intelectului sau, a omului-imparat, stapanul naturii, pe care si-a supus-o… (trufia anarhica a demonului s-a transmis si omului).
NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA(46), aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide a pozelor nenumarate… Masini de scris, masini de tiparit, masini de cusut, masini de semanat, de treierat, masini de macinat si de copt paine, masini de jocuri, masini de cantat si de vorbit, cinematografe…”
(V. Aiurit de iuresul tehnicii omul decade in idolatrizarea intelectului)
„- Jos munca manuala!… A triumfat INTELECTUL. INTELECTUL e imparat, INTELECTUL e stapan, INTELECTUL e mandria omului. Lui vor incepe sa i se inchine, pe el il vor idolatriza. OMUL isi VA RIDICA cu mandrie CAPUL si va cunoaste LIBERTATEA. La ce-i trebuie lui stapan, daca el stapaneste totul? La ce-i trebuie lui sa se supuna cuiva, daca el stapaneste totul? La ce-i trebuie lui sa se supuna cuiva, daca fortele naturii i s-au supus lui? Omul va cunoaste intelepciunea prezicerii din Eden[6] facuta de noi, (diavolii), femeii ascultatoare: «veti sti totul, veti fi ca niste dumnezei».“(47)
(VI. Razvratirea omului ii amplifica vinovatia si groaza de singuratate)
„- Si OMUL isi va inalta CAPUL si va provoca la lupta CERUL, care l-a chinuit prin incercarea rabdarii si se va RAZVRATI impotriva supunerii si dependentei in fata LEGII, impotriva SMERENIEI si CURATENIEI, si NEPRIHANIRII, batjocorindu-le ca pe niste slabiciuni, sovaieli si servilism[7], si le va inlocui cu LIBERTATEA ANARHICA, iar desfatarea in PLACERI SENZUALE va fi podoaba acestei LIBERTATI…“
„Viata va fi o MISCARE FARA INTRERUPERE, FARA ODIHNA, un caleidoscop nesfarsit al impresiilor – VA NAVALI CA UN PUHOI[8] , antrenand totul, NELASAND TIMP, nelasand nici o clipa pentru aducerea aminte de Dumnezeu si de sfintenia Sa, de viata pasnica, plina de iubire, indreptata spre LUMINA – acolo unde se afla IZVORUL sau si implinirea fagaduintei.
NIMIC SFANT, dumnezeiesc, nu-i va mai SATISFACE si ALINA pe oameni, iar VOCEA CONSTIINTEI in ei se va STINGE si vor FUGI de ea, si SPAIMA lor va fi un CALVAR… Ei vor cauta sa se alature GLOATEI, temandu-se de SINGURATATE, pentru A NU TREZI in ei VOCEA CONSTIINTEI.“(48)
(VII. Cultivarea intelectului, „triumfator” si razvratit, va inlocui cultivarea virtutilor)
„- Si astfel, in locul acelei sfintenii si puritati copilaresti, infantile, pe care ei(oamenii credinciosi) o numesc VIRTUTE si dezvoltare spirituala – asa cum i-a invatat MIELUL, noi (demonii) vom instala CULTURA noastra(49) (diavoleasca), PROGRESUL nostru – al TRIUMFULUI si MANDRIEI INTELECTULUI…
La ce bun aceasta odioasa ordine, aceasta supusenie in fata Legii?(50) La ce bun aceasta putere morala care uneste puterile sufletului si care franeaza astfel impulsul catre pofta nesatioasa de pasiuni? La ce bun aceasta tarie morala sufleteasca care INABUSA insinuanta[9] CHEMARE de a se imbata cu toate frumusetile unei vieti senzuale, nerusinate si captivante?
- INSPIRATI-LE insistent si cu viclenie EGALITATEA in drepturi asupra EXTAZULUI si SATISFACTIEI SUPERFICIALE de o CLIPA, egalitatea in drepturi asupra vietii usuratice, bogate, accesibile oricui, a unei vieti pasionate, a desfatarii pana la capat, pana la FUNDUL PLACERILOR!…
(VIII. indemnati sa lepede viata fireasca pentru o viata artificiala,
oamenii decad in senzualism si autodistrugere)
„- Asculta, LEGIUNE A SARPELUI NEGRU si a MAMONEI!(51) Asculta si executa!…
Cand VIATA FIREASCA a oamenilor SE VA SCHIMBA intr-o VIATA ARTIFICIALA, de productie mecanica – atunci munca manuala va deveni inutila si mainile oamenilor vor fi slobode…(52)
Atunci, DORINTA IREZISTIBILA de a trai – de a trai SPASMODIC, impetuos, cu toti nervii, cu toate fibrele corpului, prin TOATE senzatiile minutului, clipei, si de a sorbi cupa desfatarii pasionate, cu bucuriile si bunatatile CULTURII noastre(demonice), pe de-a-ntregul – VA CRESTE ca un VAL antrenant, acaparant, patimas.
DORINTA NEINFRANATA de a bea CUPA vietii pana la fund va incepe sa creasca si sa se inteteasca pana la EXTAZUL MORTII(53), pana la AGONIA DESFATARILOR – sa guste fiecare, sa incerce si sa se delecteze …; PENTRU CA nu va mai exista CREDINTA, nu va mai exista NADEJDE, nu va mai exista DRAGOSTE – ci doar PLACERI SENZUALE. Chiar OAMENII insisi VOR RADE de aceste SURORI ale naivei fantezii umane – CREDINTA, NADEJDEA si DRAGOSTEA – asa cum radem noi acum – copiii liberi ai iadului: ha-ha-ha!!!(54)
Asa ca, radeti de ei, radeti de nebuni, nebunilor![10] … Razi, legiune a sarpelui negru!… Razi, batrane Moloh!… Priveste si te bucura de nebunia oamenilor!…
(IX. Marele merit al bogatilor in rasturnarea ordinii naturale)
„- Munca, credinta si speranta ii salvau, oferindu-le TIHNA si curata BUCURIE a vietii. Viata lor decurgea in PACE, in CUMPATARE, in JUDICIOSUL CALCUL de la seceris la seceris, de la culesul roadelor pana la noua recolta.
Ori, BOGATII ne-au SLUJIT noua (demonilor) dintotdeauna, indeplinind munca noastra: ghiftuindu-se si batandu-si joc de saracimea rabdatoare, tinand-o in lanturi si inchisori, in munci pentru ei, bogatii, pentru INDESTULAREA lor, pentru podoabele lor, brocarturile si moda lor, pentru fastul si vanitoasa stralucire a trandavelor concubine, pentru DESTRABALAREA si LUXUL exagerat! Ei n-au avut nici CREDINTA, nici NADEJDE, nici DRAGOSTE si compasiune. Meritul lor in toate acestea e mare inaintea noastra…
Deci, atunci cand FABRICILE si UZINELE vor ANIHILA MUNCA MANUALA si masele de saraci infometati nu-si vor mai putea gasi un LOC de MUNCA – tinta noastra va fi atinsa. PROLETARIATUL se va RASCULA si va ERUPE ca o lava grozava, universala…
Legiune a sarpelui negru, si tu, batranule Moloh, INSPIRA-LE libertatea, libertatea civilizata(55) a BUNULUI PLAC!… Acum nu va mai fi greu s-o scoatem la capat: lansati-l pe MARX al nostru si instalati SOCIALISMUL in LOCUL idealurilor crestinesti: credinta, nadejdea si dragostea(56); in LOCUL acelei marturisitoare Biserici a Mielului, aliata noua, pe care am REUSIT s-o DIVIZAM atat de ABIL cu ajutorul SERVIABILEI ierarhii a clerului ei, s-o DIVIZAM LA NESFARSIT in parti[11]ce-si vor DISPUTA prioritatea si SFINTENIA, in mijlocul URII si VRAJBEI cuviosilor pastori ambitiosi…
- Noi am biruit! URLA, legiune a sarpelui negru si indeamna-i pe oameni: – Traiasca MARXISMUL! Traiasca PROLETARIATUL! – revendicarea generala, fortata(57) si urgenta a fericirii tuturor – a bunastarii, a comoditatilor si desfatarilor CULTURII noastre SCLIPITOARE(58), CAPTIVANTE, LIBERE de toate aceste SUSPINE TULBURATOARE dupa INALTUL si INDEPARTATUL CER… (59).
Intruchiparea, acolo, a idealurilor lor e prea departata; perfectionarea individuala e prea indelungata…
(X. Relativitatea ideilor intuneca mintile oamenilor)
„- Sugerati-le oamenilor FERICIREA momentana: – PLACEREA nu-i decat AICI si numai AICI! Sugerati-le tuturor si fiecaruia in parte forta, energia, fermitatea de dragul fericirii sociale, a fericirii tuturor.
LUATI in RAS notiunea de PACAT! Bateti-va joc de curatia si sfintenia vietii! BATJOCORITI CONSTIINTA![12]
Luati-i in ras si sugerati-le cu fermitate ca:
- Sa omori, sa versi sangele altora, a multora, a unei clase intregi de dusmani, pentru FERICIREA SOCIALA – este o FAPTA EROICA si o treaba cat se poate de buna!
- Sa nimeresti la inchisoare, in cazemate si la ocna de dragul FERICIRII SOCIALE – este o ISPRAVA de MARTIR[13] si o treaba si mai buna!
- Sa rapesti, sa ataci si sa jefuiesti ori sa furi de dragul unor scopuri sociale – aceasta este o FAPTA VITEJEASCA.
- Sa mori pe esafod, sa fii ghilotinat sau impuscat de DRAGUL fericirii sociale si a CULTURII noastre – a LIBERTATII, EGALITATII si FRATERNITATII(60) – debarasati de aceste fantazari ale credintei, nadejdii si dragostei, impuse oamenilor(61) – aceasta este intr-adevar o FAPTA EROICA.
EROISM nu ca al mucenicilor crestini, din dragoste pentru binefacerile vesniciei, ci eroismul MUCENICILOR nostri, MODERNI, pentru o realitate anume, pentru o fericire obsteasca aici, pe pamant, FERICIREA satisfacerii totale a tuturor comoditatilor si a neinfranatelor porniri patimase de a bea CUPA vietii pana la fund, prin bunurile distribuite tuturor in egala masura si la fiecare.
Acesti BRAVI MUCENICI]  ai nostri vor exercita o influenta extraordinara asupra societatii, pentru ca vor SUBTILIZA notiunea de fapta eroica si slava umila a mucenicilor Mielului, ca sa le ocupe locul lor si sa umbreasca pomenirea lor, micsorand adevarul cununii lor mucenicesti.
Aceasta TACTICA, asijderea, COSTA nu putine eforturi si truda, deoarece tu, LEGIUNE a sarpelui negru, va trebui sa intretii prin sugestii sporite SISTEMUL DE EXECUTII(62), ce intareste si alimenteaza ENERGIA VOASTRA de impotrivire si distrugere a poruncilor Mielului printre oameni, si care ne sunt necesare pentru ca inaspresc relatiile dintre popor si autoritati, apropiind ISTORIA de FINALUL prielnic noua, de GUVERNAREA noastra asupra lumii!!!(63)
– Intelegeti voi TACTICA asta? – Tu, LEGIUNE a SARPELUI NEGRU, si tu, batrane MOLOH, si tu, vesnic JUCAUSULE, vesnic zambaretule EROT – COPILUL sarpelui negru!! Sugerati-le, deci, oamenilor RELATIVITATEA IDEILOR!(64) INTUNECATI-LE MINTILE!“(65)
Si Lucifer isi intinse madularele, cascand de se cutremurara dedesubturile infernului si scrasni din dinti. De acest scrasnet se clatinara legiunile uracioaselor fapturi ale demonilor. Sarpele negru al gandului luciferic se rasuci si-l cuprinse, incingandu-l cu inelele sale, si intinzandu-se, si iarasi rasucindu-si indarat inelele, in ghemul unui nou gand intunecat al distrugerii si prapadului.
(XI. Oamenii poseda o citadela – cea mai inaccesibila – maternitatea.
Trebuie distrusa!)
Iar Lucifer a continuat:
„- Ascultati cu atentie: si tu, LEGIUNE a sarpelui negru, si tu, batrane MOLOH, si tu, vesnic zambaretule EROT, odrasla sarpelui negru, NASCUT sub POMUL paradisiac al SEDUCTIEI!… Ascultati!

Va asteapta cea mai GREA SARCINA, fara de care nu vom REUSI nimic, iar toate UNELTIRILE noastre nu-si vor avea ROSTUL.
Oamenii poseda o cetate – cea mai inaccesibila. Aceasta este MATERNITATEA: nasterea urmasilor si educarea lor. FEMEIA FECIOARA si FEMEIA MAMA: iata acea FORTAREATA de NECUCERIT a OMENIRII, care trebuie avuta permanent in vedere.(66)
Indreptati cu DIBACIE si PRECAUTIE toate ATACURILE voastre asupra ei. Daca nu veti CUCERI, nu veti SUPUNE aceasta CITADELA – totul va fi in ZADAR, caci nu veti apuca sa-i veniti de HAC unei GENERATII, ca va CRESTE, formandu-se, ALTA ARMATA contra noastra.
Cu ajutorul femeii vom reusi sa punem LABA pe INTREAGA omenire in prezentul si viitorul ei, s-o RAPIM in intregime..“[15]
Si, dintr-odata, ingrozindu-se de acest gand, Lucifer s-a strambat de parca-l dureau dintii. Sarpele negrului gand a lunecat printre maxilarele lui cascate de frica si s-a pierdut inlauntrul lui. Tot iadul s-a infiorat si s-a cutremurat…
… O RAZA de LUMINA FURA, pogorandu-se din INALTIMILE inaccesibile, ca un FULGER, a LOVIT INTUNERICUL, imprastiin-du-l. A fost ca o aducere aminte a turbatei neputinte luciferice si a marinimiei nesfarsite a Creatorului: in ceruri aparu pentru o clipa inaintea lui Lucifer chipul purtator de lumina al Preacuratei Fecioare – Maica Mielului, neobosita si pururea ocrotitoare si aparatoarea fecioriei si maternitatii femeilor.
Si iarasi se inteti intunericul infernului si scanteiara ochii lui Lucifer, iar din maxilarele lui se strecura in afara sarpele negrului gand si un ranjet obraznic si batjocoritor ii schimonosi fizionomia.
„- Cunoastem noi aceste sperietori!“ – continua el cu o voce insolenta, stridenta si scarboasa, aidoma zdranganitului unei placi de arama intre ciocan si nicovala, si se semeti trufas, RIDICAND un PUMN paros si diform cu degetele inclestate, aratandu-si ghearele, ascutite si albe.
(XII. Barbatul corupt – un aliat de nadejde al diavolului)
„- Nu suntem singuri! Avem un ALIAT – «CUNUNA CREATIEI», – cu el nu ne TEMEM[16] de NIMIC!… De PARTEA noastra se afla BARBATUL, sexul MASCULIN, el ne va AJUTA sa aranjam lucrurile!“(67)
„- Asculta, LEGIUNE a sarpelui negru, si tu MAMONA, si tu MOLOH, si mai ales tu, hazliule si jucausule EROT! Sugerati-le BARBATILOR, si mai ales TINERILOR, POFTA SENZUALA EXCESIVA.
SUGERATI-LE ca aceasta CASTITATE si NEVINOVATIE a fetelor, TIMIDITATEA si toata aceasta PURITATE FECIORELNICA si MODESTIA tinerilor – nu sunt decat PREJUDECATI lipsite de continut, ce INGRADESC necesitatile firesti si STINGHERESC placerile vietii.
INDEMNATI-I pe barbati sa practice AMORUL LIBER, FARA CASATORIE, care sa nu INCOMODEZE personalitatea, ADEMENITOR prin sansa diversitatii… INSPIRATI-LE barbatilor AVERSIUNE fata de casatoria ce APASA personalitatea, punandu-i CATUSELE indatoririlor. ARATATI-LE si SUGERATI-LE modul de trai in CONCUBINAJ si al CASATORIILOR CIVILE.
MEDICINA si MARXISTII va vor fi de folos mai cu seama prin PUBLICATIILE lor POPULISTE si INSTRUCTAJELE referitoare la sterilitatea arbitrara prin intermediul DISPOZITIVELOR speciale folosite in timpul actului sexual. in acest caz PRESA, prietena noastra FIDELA, se va dovedi o ARMA redutabila de difuzare RAPIDA a acestor cunostinte absolut folositoare pentru proliferarea CULTULUI EROTIC. Asta pe de-o parte…
Iar cand BARBATII se vor DESTRABALA de tot, gustand din cei mai FRAGEZI ANI dulceata profesarii cultului erotic si vor PREFERA traditionalei casatorii legale CONCUBINAJUL LIBER, cu tot farmecul POLIGAMIEI improspatandu-le simturile…, atunci stimulati-le celor mai VALOROASE femei, celor mai PUTERNICE naturi feciorelnice, ANTAGONISMUL contra barbatilor, RANITI-LE CU ISCUSINTA in amorul propriu si in DEMNITATEA lor, TREZITI-LE constiinta necesitatii de EMANCIPARE, a serviciului INDEPENDENT si a EGALITATII in drepturile civile cu BARBATII, vinovati de soarta lor vitrega, care au PRIVAT-O de caminul familial si au ATENTAT la sublimul ei DAR NATURAL de a fi mama.
Sistemul nervos la femei este altfel TESUT, fiind mai sensibil la sugestii.“
(XIII. Ranita cu iscusinta in demnitatea sa, femeia este impinsa spre emancipare, fiind astfel clintita din rostul ei divin)
„SUGERATI-LE cu indrazneala, dar si cu precautie, deplina EGALITATE cu BARBATUL, acest material GROSOLAN(68), care CEDEAZA mai usor ideilor NEBUNESTI, pe care le imbraca imediat intr-o teorie STIINTIFICA, impreuna cu un sistem de factori doveditori.
GASITI (ceva) anume pentru a justifica ideea, oricat de ABERANTA ar fi aceasta…[17] Tot asa dupa cum am reusit sa-l PACALIM pe batranul savant, INSPIRANDU-L SA VADA in ideea evolutiei formelor universale ale naturii, a legitatii dezvoltarii treptate, in ideea miscarii ei ascendente in procesul realizarii reprezentarilor Conceptului Divin al Desavarsitei Cugetari, ABSENTA LUI DUMNEZEU, iar in evolutia si utilizarea ulterioara a acestei IDEI (nebunesti) – sa EXCLUDA din STIINTA credinta in CREATORUL universului…
O! Aceasta a reprezentat cea mai TARE latura a noastra si TRIUMFUL[18] TOTAL asupra INTELECTULUI uman, cu toate ca e sarbatorita de om, ca fiind EPOCA minunata a ELIBERARII… Ei si, lasati-i sa se DISTREZE!…“
„- Dar fiti ATENTI, ca FEMEIA e mai PREVAZATOARE decat barbatul, mai ELEVATA, mai PURA si DIVINA in frumusetea purtatoare de LUMINA a sufletului sau, in infatisarea sa GRATIOASA, iar INFLUENTA ei este foarte mare.
De aceea, la inceput trebuie SA-I SUGERAM treptat si cu maximum de prudenta NOTIUNI FALSE asupra FEMINITATII, MATERNITATII, CASTITATII, GRATIEI si IUBIRII gingase, asupra acestei IUBIRI IDEALE, ca fiind nascocite de catre oameni(deci relative si inventate).
Apoi, tot mai insistent, crescendo – SUGERATI-I dispretul fata de acele forme sentimentale, ce dau in vileag SLABICIUNEA femelei, cautand atarnare si APARARE din partea JUMATATII mai PUTERNICE.
PERSIFLATI abil si cu pricepere, LOVIND-O in amorul propriu. TOT ceea ce CONSTITUIE in femeie O FORTA SI O LUMINA MAREATA trebuie prezentat in ochii ei, ca fiind o rusinoasa NEPUTINTA si LASITATE.
(XIV. Femeia necredincioasa lui Dumnezeu ajunge sclava fidela a diavolului)
PRINCIPALUL – continuati ATACUL asupra SENTIMENTULUI RELIGIOS, inradacinat cu putere in sensibilul suflet feminin, ca dintr-o data sa-i PERVERTIM PROGENITURA si sa distrugem in ea CREDINTA si RELIGIA- aceste PIEDICI de TEMUT pentru CULTURA NOASTRA(69) (a demonilor).
In acest scop inspirati-le, inspirati-le cu insistenta femeilor DORINTA de a studia stiintele SUPERIOARE, unde PREDOMINA deja sistemul nostru evolutionist de gandire, calea RATIONALA (strambata si mincinoasa) a cunoasterii experimentale, care duce la NEGAREA existentei lui DUMNEZEU, la negarea nemuririi sufletului si la negarea altor momeli ale credintei…
Iar pentru a MASCA definitiv EVIDENTA NEBUNIE, vom da oamenilor LIBERTATEA de GANDIRE, si ei vor NASCOCI in curand o FILOZOFIE POZITIVA.(70)
Atunci FEMEILE se vor GRABI sa IMPARTA cu BARBATII dreptul la STIINTA, se vor inscrie la universitati, vor ocupa catedrele, vor diseca impreuna cu studentii cadavre imbalsamate, cautand in ele SUFLETUL, obarsia vietii, si desigur, nu-l vor gasi; iar pe parcursul permanentei APROPIERI de partea BARBATEASCA si a comunicarii TOVARASESTI CU BARBATII, in auditorii si amfiteatre, in laboratoare si clinici, in adunari si conferinte, pe bancile scolilor mixte si la serviciu, in diverse institutii de stat, PSIHICUL FEMEII se va POLARIZA firesc cu insusirile de acelasi POL cu cel MASCULIN, si astfel toata FORTA FASCINATIEI, TANDRETII, MODESTIEI feminine si acelei ATRACTII DIVINE, care necesita cele mai sublime sentimente de frumusete si perfectiune sufleteasca, aflate in posesia femeilor – vor DISPARE de la sine si noi vom avea in femeie SCLAVA noastra FIDELA cu a sa colosala INFLUENTA asupra GLOATEI – la vederea MARTIRAJULUI ei in inchisori, in exil si pe esafod, in conformitate cu CODUL PENAL al libertatii CIVILE… O! Acesta va fi UN AFRONT REMARCABIL, inca nemaiintalnit in achizitiile noastre culturale, la adresa Celui Preavesnic. Sa mai admire si acum „cununa creatiei Sale!…“
Ha-ha-ha!!… izbucni Lucifer in hohote de ras si fizionomia sa monstruoasa cu buzele fioroaselor maxilare larg rasfrante, dezvelind doua randuri de dinti ascutiti ca otelul, se schimonosi ingrozitor.
Impreuna cu el hohoteau legiunile sarpelui negru laolalta cu toti monstrii infernului si cu sufletele inrobite lor, aliatii lingusitori, aflati sub teroarea infioratoare a nebuniei si a disperarii inconjuratoare. Iadul se clatina si scoarta pamantului se cutremura de acest hohot salbatic si dement.
(XV. Prin spiritism si magie, pas cu pas catre intruchiparea ANTIHRISTULUI, spre Uniunea Social- Democratica, bazata pe anarhia totala)
„- Drepti!… Ascultati!…“ dadu comanda Lucifer si cand se restabili linistea completa, continua:
„- Exista inca o imprejurare extrem de importanta, care nu trebuie nicidecum scapata din vedere. Asa ca, executati cu precizie instructiunile:
– O parte a Bisericii fidela Mielului se va tine cu tarie de poruncile Lui, luandu-se la intrecere in credinta cu apostolii nostri SAVANTI, stapanind majoritatea mintilor(71). Aicea tu, LEGIUNE a sarpelui negru, nu vei putea face fata asa de usor, deci va trebui sa-i INROLAM si pe PRIZONIERII nostri din cealalta LUME… Iata cum vom proceda:
– De indata ce veti remarca printre cei credinciosi Mielului dorinta de a DEMONSTRA savantilor nostri existenta VIETII de dincolo de MORMANT si a sferelor ei superioare, SUGERATI-LE (acelor credinciosi ai Mielului) sa-si insuseasca procedeele TAINICE de comunicare MAGICA cu noi (demonii) de la YOGHINII fideli filozofiei noastre si de la discipolii tinuturilor Edenului devastat.(72) Dezvaluiti-le prudent unele din RITUALURILE lojilor masonice(73) devotate noua: SEDINTELE de SPIRITISM[19] si metodele de invocare a spiritelor, la care imediat ocupati totdeauna si peste tot locul primele pozitii, sub acoperirea unor SPIRITE RATACITOARE, vasali de-ai nostri, cat si a SERVITORILOR nostri, care vor aparea in sedinte de la prima CHEMARE.
Aici va trebui sa dam dovada de o VIGILENTA EXTREMA, ca nu cumva cei ce se afla in asteptare[20] sa aiba in MINTE si in CONSTIINTA numele Celui Unuia Sfant sau al Mielului Sau. De aceea, puneti-le tot felul de PIEDICI, STANJENINDU-I cu ajutorul sugestiilor ascunse de la STAREA de spirit RELIGIOASA constienta.
Dar in prezenta SAVANTILOR, a celor MORTI spiritualiceste si a necredinciosilor nu produceti nici un FEL de fenomene, ca sa nu urmeze o reactie inversa. Deja aceste asteptari in fata MASUTELOR si metodele RITUALE creeaza o atmosfera propice NOUA si potrivnica Luminatului Miel si BISERICII Sale, care ne SACAIE prin PURITATEA si SFINTENIA SLUJBELOR sale spre LAUDA Ziditorului.“
„Asadar, sa stiti ca adunarile MISTICE, sub denumirea de SEDINTE SPIRITISTE reprezinta CAMPUL vostru de activitate, iar voi trebuie sa fiti in PRIMELE randuri. Retragerea este permisa numai in situatii extreme, cum ar fi interventia LUMINATILOR STRATEGI, ingeri sau Sfinti Cuviosi RAPOSATI – servii Mielului si PAZITORII sufletelor credinciosilor… In astfel de cazuri dati-va cu repeziciune indarat, dar nu va intimidati de esecuri minore; daca unu sau doi vor parasi sedintele, nu-i nici o paguba, oricum ii veti avea pe ceilalti.
Esentialul e sa va SILITI din rasputeri sa INTRATI in relatii amicale cu participantii SEDINTELOR, aparand in grupuri, ispitindu-i, trezindu-le INTERESUL si CURIOZITATEA. Atingeti mainile si trupurile mediumilor si celorlalti participanti, amestecand treptat materia subtila a invelisului vostru intunecat cu fibrele lor nervoase si astfel, ceea ce nu veti REUSI prin SUGESTIE, veti REUSI prin POLARIZARE, prin transferul inclinatiilor voastre volitive… Asa ca ei nu vor mai cauta FERICIRE si LINISTE SUFLETEASCA in reuniunea cu Dumnezeu. in rugaciuni si credinta, ci in contactul cu noi, in receptarea meselor SCRISE si MIRACOLELOR NOASTRE, primindu-le ca pe niste revelatii SUPERIOARE si afland in ele satisfacerea SETEI de a patrunde in TAINELE EZOTERICE. Atunci cand sedintele de spiritism vor inlocui Biserica Mielului, inseamna ca ne-am atins TELUL!(74)
Pe parcursul sedintelor surprindeti si derutati asistenta prin diverse ciudatenii: miscati scaunele si alte obiecte, produceti ciocanituri, cantati la instrumente si sunati, dictati mesaje, ridicati obiecte in vazduh, pana cand veti ACUMULA de la mediumi si ceilalti participanti ENERGIA si SUBSTANTA necesara INVELISULUI vostru, si atunci, MATERIALIZATI-VA si aratati-va intr-un corp vizibil, prezentandu-va sub numele unor persoane decedate si ASCUNZANDU-VA sub INFATISAREA lor.
Prin intermediul acestor materializari temporare, in care spiritele nu pot ramanea mult timp, riscand de a-l ucide pe medium, vom pregati prin AMESTECUL cu oamenii intruchiparea si nasterea din femeie a odraslei noastre, numit ANTIHRIST de catre Apostolii Mielului. El va concentra in sine intreaga stiinta umana, abil rasturnata cu fundu-n sus de catre noi, cunoasterea tuturor miracolelor atotputernicei noastre magii si procedeele invierii mortilor[21]  Si, intrucat SAVANTII NOSTRI vor raspandi catre acea VREME „noua invatatura“, cum ca Dumnezeu nu exista, fiind doar o reprezentare a omului despre sine insusi, oamenii il vor primi pe FIUL nostru (ANTIHRIST), din cauza puterniciei si fortei miracolelor sale, ca pe Fiul lui Dumnezeu, fiindca el ii va indemna pe oameni prin discursuri, declaratii si prin puterea sugestiei la DISTRIBUIREA pamantului, averilor si comorilor, ca TOTI sa fie INDESTULATI.
Si atunci societatea umana nu se va mai numi Biserica a lui Hristos, ci UNIUNE SOCIAL-DEMOCRATICA, bazata pe ANARHIA totala, si supusa nevazut si in secret noua.
Astfel, de partea noastra vor trece si cei alesi, iar daca va ramane acolo o mica turma de credinciosi, IMPRASTIATA pe fata pamantului, aceasta nu mai are pentru noi nici o importanta. Asa, in ALIANTA cu oamenii, vom porni la ultima si decisiva BATALIE impotriva Mielului – Fiului Celui Preavesnic, si vom INSTALA pe pamant IMPERIUL nostru…
Chiar daca aceasta ULTIMA OFENSIVA nu ne va aduce IZBANDA, in cel mai rau caz ne raman ALIATII nostri, pe care ii vom retine pentru noi dupa retragerea in intunericul cel mai din afara, ca sa nu ramanem acolo fara ocupatie si autoritate asupra celor care, fara indoiala, datorita insusirii naturii umane, vor incepe sa se chinuie si se lamenteze jalnic dupa trecutul fara putinta de intoarcere…“
„- Auzi tu, legiune a sarpelui negru?! Auziti voi, slujitorii si sclavii mei fideli?! Acesta este ultimul meu cuvant! Inteles-ati voi totul?“ – racni Lucifer cu o voce salbatica si turbata.
Si iadul a rasunat de strigatele frenetice si stridente: „Ura!! Ura!!“ Iar Lucifer, lungindu-se intr-o poza dizgratioasa, un monstru hidos si diform, intrecand orice inchipuire, isi ridica sus pumnul sau muschiulos si paros, ranjindu-si dintii de otel si amenintand spatiul. in aceeasi clipa, cu iuteala fulgerului, se pravali impreuna cu legiunile sale, in sfera sa – in prapastia valvaitoare, in fundul iadului.
Pentru ca soarele rasarea pe pamant ca si mai inainte, florile isi inaltau catre ceruri rugile inmiresmate Creatorului si ingerii plangeau in jurul Tronului Sau asupra sortii omenirii apostate a ultimelor zile.
SFARSIT
†         †         †

4 comentarii:

  1. Bună tuturor, sunt Patricia Sherman în Oklahoma SUA chiar acum. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea de a împrumuta 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o afacere nouă. Totul a început când mi-am pierdut casa și mi-am luat lucrurile din cauza politicii bancare și am întâlnit niște facturi și unele nevoi personale. Așa că am devenit foarte disperat și am început să caut fonduri în toate felurile. Din fericire pentru mine, o prietenă a mea, Linda mi-a spus despre o firmă a companiei de credit, am fost intrigată de fraudă, dar am fost intrigat de situația mea și nu am avut de ales decât să primesc sfaturi de la prietenul meu despre această companie. contactarea lor chiar s-a pus la îndoială din cauza experienței mele anterioare cu creditorii online, știai asta puțin? '' Elegantloanfirm@hotmail.com Această companie a fost foarte utilă pentru mine și colegul meu și astăzi, datorită acestei companii de credit, mândrul proprietar al muncii și responsabilităților bine organizate, mi-au zâmbit. Așadar, dacă aveți nevoie cu adevărat să vă dezvoltați sau să vă începeți propria afacere sau dacă aveți nevoie cu adevărat de a împrumuta bani în orice dificultate financiară, vă recomandăm să găsiți astăzi o oportunitate de dezvoltare financiară în afacerea dvs. {E-mail:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... online pentru creditul nu este o victimă a înșelătoriei. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut toată lumea sunt aici pentru a-mi oferi experiența în timp ce tranzacționez pe platforma de tranzacționare valutară, deoarece am văzut suficiente recenzii despre modul în care domnul Barry ajută și ajută individul să facă tranzacții de succes. strategia sa de masterclass câștigă 20.000 € săptămânal și a fost grozav până la capăt, poți lua legătura cu el prin e-mail ,: bitcointrade965@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere